Festvåningar för både små och stora sällskap

För fester, bröllop, företagsevenemang, firande av högtidsdagar och kalas erbjuder vi festvåningarna Sörby Herrgård, Stora Salen och Mässen.

Sörby Herrgård

Festvåningen Sörby Herrgård, för sällskap på 40-100 personer, erbjuder en av Norrköpings vackraste och gemytligaste miljöer för fest och bröllop. Festvåningen ligger i grönskande omgivningar, endast fem minuter från Norrköpings city.

Här disponerar du alltid hela huset med salonger, matsal, bar och gillestuga. Eller varför inte använda uteplatsen för en läcker grillkväll med underhållning?

Pris

Lördagar: 7 000 kr inkl. städning

Övriga dagar: offertpris

Stora Salen

Stora Salen är en festvåning med plats för upp till ca 300 personer. Miljön är unik då lokalen fungerade som matsal åt de värnpliktiga under den tid då F13 huserade på området. Salen anpassas efter era behov och önskemål med ljus, ljud och eventuell scen. Här arrangeras större företagsfester men även bröllop och möten.

Mässen

Mässen ligger i anslutning till köket på Bråvalla företagspark. De stora gräsytorna som finns alldeles utanför passar utmärkt för till exempel en drink utomhus. Lokalen, som består av en ljus och trevlig matsal med kapprum och toaletter, passar utmärkt för bröllop, fester och möten för ca 30-80 personer. Här finns goda parkeringsmöjligheter och lokalen är handikappanpassad.

Pris

Lördagar: 3500 kr inkl. städning

Övriga dagar: offertpris