Varmrätter

Dessa varmrätter passar då ni vill sköta er middag själva utan kock på plats.

Maten levereras upplagt på fat i värmeskåp med potatis i skålar samt sås i kantin för er själva att hälla upp i såsskålar.

För större sällskap samt om ni önskar att maten serveras på tallrikar rekommenderar vi kock på plats.

 

˜ 

Citron & timjanstekt svensk rapsgriskotlett med varm bönsallad,
rödvinsås & potatisgratäng 155:-

 

Wienerschnitzel på svensk fläskkotlett med kapris & citronsmör, ärtor, sky,
stekt persiljepotatis 155:-

 

Wallenbergare på svensk kalv med ärtor, rårörda lingon,
kalvsky & potatispuré 155:-

 

Svenskt gårdskycklingbröst med citronsky, säsongens grönsaker
samt potatis & rotsaksgratäng 175:-

 

Helstekt örtrullad fläskfilé med krämig mild pepparsås, färsk broccoli,
syrad rödlök & råstekt potatis 179:-

 

Svensk gödkalvsrostbiff med vitlöksbakade rotsaker, tomat & basilikabearnaise
samt ostflammad potatisbakelse 195:-

 

Örtstekt lammrostbiff med grönsaker ”Provencale”, lavendelvinägersky
samt potatis & getost terinne 195:-

 

Svenskt majskycklingbröst med kastanjechampinjoner, smålökar & varmrökt sidfläsk i rödvinsås.
Potatisgratäng 210:-

 

Dovhjortsmedaljoner med säsongens svamp, smörrostade rotsaker, portvinssås
samt västerbottengratinerad timjanspotatis 225:-

 

Helstekt oxryggbiff med bönor, brynta champinjoner, syrad rödlök & bakad plommontomat
rödvinssås & pommes Anna 225:-

 

Svensk oxfilé med krämig cognacsås med kantareller, säsongens grönsaker, syltad rödlök
& potatisterinne med västerbottenost 245:-

 

 

 

Minsta antal 15 personer.

Information om allergener i våra rätter ges i samband med bokning.

Vi vill ha er beställning senast 7 dagar innan.

Moms 12% ingår.